Webinar: Baant Corona de weg vrij naar een nieuwe economie?

Baant corona de weg vrij naar een duurzame economie? Of zorgt de recessie ervoor dat we keihard op de rem trappen? Op 30 juni om 16 uur organiseren we een webinar met Jesse Groenewegen – Senior-econoom RaboResearch Nederland, Willem Sederel – Voorzitter Circular Biobased Delta en Marcel Deryckere – Regiomanager VNO-NCW Brabant-Zeeland en programmavoorzitter Manon Baartmans – Programmanager commercie Port of Moerdijk. Meld je hier gratis aan: https://bit.ly/3hynoSb. Graag tot 30 juni!
#biobaseddelta #biobasedbusiness

Netwerk community CO3 Connect – Vraag en aanbod week 24

BBETC introduceert samen met Schakel de voor Zeeland nieuwe netwerk community CO3 Connect. Netwerkpartners van BBETC en andere belangstellende organisaties worden via het Schakel Principe per onderwerp verbonden aan de diverse Schakel netwerken. Elk onderwerp is een vraag of een aanbod dat betrekking heeft op Mensen (ik zoek mensen en/of ik heb mensen beschikbaar) of Kennis (ik ben op zoek naar bepaalde kennis of ik wens bepaalde kennis te delen).

Hoe werkt het? Heel simpel! Mail het onderwerp van jou, je collega of organisatie zo concreet mogelijk geformuleerd naar info@co3connect.nl en CO3 Connect maakt je onderwerp via het Schakel principe kenbaar binnen ons eigen netwerk en de verbonden regionale of landelijke netwerken. Een duurzame wijze van het delen van personele capaciteit en verworven kennis!

Aanbod van Competence Development Center (CDC)
Introductie webinar training coachend leidinggeven voor wachtchefs (meer info + inschrijving) Samen met de leverancier voor softskill trainingen wordt in juni een webinar georganiseerd om kennis te maken met aanpak en inhoud van deze 4 daagse training.  

Aanbod van Competence Development Center (CDC)
Lees hier de nieuwsbrief Competence Development Center voor een update over online training in de industrie en het herstarten van de compliancy trainingen (link)  

Vergeet u niet in te schrijven zodat u in de toekomst niets hoeft te missen! (link)  

Vraag van Huis van de Techniek
Stagiair HBO-communicatie met belangstelling voor de Zeeuwse wereld van de techniek gezocht per september (e-mail) Ze zoeken een derdejaarsstudent die de Zeeuwse techniekoriëntatie verder kan helpen. Heeft u kandidaat voor hen op het oog? Laat het dan graag weten.  

Aanbod van Bio Base Europe Training Center
Moe van het thuiswerken? 1.5 meter proof flexwerken kan bij BBETC (link website) Te veel afleiding of geen fijne werkplek thuis? Reserveer bij ons een 1,5 meter proof flexwerkplek. Stuur een e-mail naar reserveringen@bbeu.org of bel naar 0115-724994. Kosten zijn € 20,- voor een dagdeel of € 35,- voor een dag inclusief verse bonenkoffie.  

Vraag van Bio Base Europe Training Center
Welk bedrijf heeft oude en overtollige (proces-)apparaten of machines beschikbaar voor onze industriële koffiehoek? (e-mail) Het Training Center is bezig een koffiehoek in te richten waar haar klanten kunnen genieten van een lekker kopje verse bonenkoffie en om eventueel hun relaties uit te kunnen nodigen om daar af te spreken. Voor de inrichting zijn wij nog op zoek naar een oude werkbank en/of leuke industriële machines ter aankleding hiervan. Heeft u iets beschikbaar?  

Vraag van Bio Base Europe Training Center
Wat betekent het nieuwe normaal voor werken in een kantooromgeving, vergaderen of trainen? Wie wil hierover met ons meedenken? (e-mail)  

Heb jij ook een vraagstuk waar je tegenaan loopt? Of heb je ook een mooi aanbod?

Stuur dit dan naar: info@co3connect.nl

Ook interessant voor jullie netwerk? Stuur deze mail dan gerust door!

BBETC introduceert Coronaproof trainen, vergaderen en flexwerken

Het Bio Base Europe Training Center heeft haar ruimtes opnieuw ingedeeld waarbij de Coronaregels in acht worden genomen. Met de nieuwe opstellingen kan er getraind, vergaderd en gewerkt worden in de nieuwe 1,5m samenleving. Daarnaast zijn er desinfectiepunten, afstandssignalering en looproutes. De lokalen zijn zo ingedeeld dat er aan alle kanten voldoende ruimte is om afstand van elkaar te houden (zie foto’s). De capaciteit per lokaal is daarmee wat lager dan voorheen. Het maximum aantal personen per ruimte is te vinden op https://www.bbetc.org/zaalhuur-tarieven/faciliteiten-2/

Uiteraard is er ook nagedacht over lunchoplossingen. Zo zijn wij op dit moment van het lunchbuffet overgestapt naar lunchpakketten die individueel verpakt zijn. Voor een overzicht verwijzen wij graag naar https://www.bbetc.org/zaalhuur-tarieven/faciliteiten/

In juni mag het centrum 30 personen tegelijk in haar pand hebben waardoor de capaciteit nog wat aan de lage kant zal zijn, maar gelukkig gaat dit aantal per 1 juli (naar verwacht) al naar 100 personen en kunnen we al onze klanten weer voorzien. Voor de grotere evenementen is het afwachten wat de overheid daarover besluit. Ontvangst en reserveringen zijn op naam en zal ook geregistreerd worden. Alvast een ruimte reserveren? Stuur een e-mail naar reserveringen@bbeu.org of bel ons op 0115-724994.

1,5meter proof flexwerken

Moe van het thuiswerken? 1,5 meter proof flexwerken kan bij het Bio base Europe Training Center.

Te veel afleiding of geen fijne werkplek thuis? Reserveer bij ons een 1,5 meter proof flexwerkplek. Stuur een e-mail naar reserveringen@bbeu.org of bel naar 0115-724994

Kosten zijn € 20,- voor een dagdeel of € 35,- voor een dag inclusief verse bonenkoffie.

Symposium Veiligheid & Innovatie, Grip op Data

Op 13 februari vond het Symposium Veiligheid & Innovatie – Grip op Data plaats bij Bio Base Europe Training Center. Tijdens dit Symposium werden er een aantal leuke en informatieve presentaties gegeven. Aansluitend werd er gebruik gemaakt van Break-out rooms. Hier werden informatieve presentaties en een workshop gehouden. Het betreft de workshop ‘’Personeelsdata bij een turn-around’’. Bij deze workshop werd door de heer Mutsaers inzicht gegeven in de hindernissen en kansen van het koppelen en toegankelijk maken en houden van deze data. Naast de workshop liet de heer Hoogstraten van Secure Logistics anderen kennismaken met het Digitale Safety Paspoort. Namens Schelde Safety Network, vertelde de heer de Reu welke rol een regionaal onderzoeks- en testcentrum kan vervullen. Nieuwe materialen en technieken maken het mogelijk om effectiever met veiligheid om te gaan. Hoe u aan testdata komt om uw beslissingen te onderbouwen of hoe u uw personeel kunt bijscholen zijn vraagstukken waarbij dit onderzoeks- en testcentrum u kan helpen. De heer Stol van BrainCreators vertelde over het inschatten van de bruikbaarheid van data voor een kunstmatige intelligentie toepassing. Het was een leerzame en gezellige middag, die afgesloten werd met een netwerkborrel op de bedrijvenmarkt. Kortom een fijne middag met positieve reacties.

Organiserende partijen: Ki<|Mpi, Masterclass Veiligheid ZW, Schelde Safety Network, Competence Development Center en Bio Base Europe Training Center.

Informatieve ochtend Ki<|MPi rotating equipment

2020.02.11KicMPi rotating equipment

In ons auditorium werden vanochtend diverse informatieve presentaties gegeven tijdens de Zeeuwse Innovatie Starter van het Ki<|MPi. Deze ZIS had als thema “rotating equipment”.

Bij de aansluitende netwerkbijeenkomst wordt er gezellig bijgepraat op de mini-markt. Dit alles verzorgd door Bio Base Europe Training Center.

Wilt u ook een Netwerkbijeenkomst organiseren? Informeer naar de mogelijkheden.

Mail ons via reserveringen@bbeu.org of bel naar 0115-724994

Eerste boeking va www.locatiesmetmeerwaarde.nl is een feit!

Eerste boeking va www.locatiesmetmeerwaarde.nl is een feit!

Eerste boeking bij ons via www.locatiesmetmeerwaarde.nl is een feit. Zij schenken voor elke boeking een bedrag aan goede doelen. De boeker mag kiezen aan welk doel wordt gedoneerd. Ook voor elke informatieaanvraag via hun website doen ze een euro in de pot. Aan het eind van het jaar verdelen zij dat over hun goede doelen. Voor deze eerste boeking bij ons heeft de klant gekozen voor ‘Kinderen en Kansen’ #meerwaarde #goededoelen #duurzaam

locaties met meerwaarde bbetc