Netwerkevent RegioinBedrijf Connect debuteert in provincie Zeeland

Programma RegioinBedrijf Connect Zeeland op 12 oktober is bekend

Zakelijke regio’s op directieniveau met elkaar verbinden, dat is het uitgangspunt van RegioinBedrijf Connect. Na vier succesvolle edities vindt het komende event op 12 oktober plaats bij Huys ter Schelde in het Zeeuwse Koudekerke.

Programma RegioinBedrijf Connect Zeeland op 12 oktober is bekend

RegioinBedrijf Connect brengt de regio bij elkaar met als doel de onderlinge samenwerking tussen de 3 O’s te bevorderen. Het deelnemersveld op (directie)niveau bestaat namelijk uit onderwijsinstellingen, organisaties en gemeenten. Na succesvolle bijeenkomsten in Noord-Brabant en Gelderland vindt het komende event in Zeeland plaats bij Huys ter Schelde in Koudekerke.

Bezoekers worden om 15.00 uur welkom geheten op de locatie. In het hierop volgende kennisgedeelte komen – net als in vorige edities – twee gastsprekers aan bod over onderwerpen die de bezoekers tot denken aanzetten.

Kennis

Ook dit keer komen actuele ontwikkelingen uit de regio aan bod. Jo-Annes de Bat van de Provincie Zeeland en Erwin van der Meer van Invest in Zeeland zullen het publiek toespreken over respectievelijk circulaire economie en internationale acquisitie van bedrijven naar Nederland.

Interactie

Tijdens het themagedeelte staat interactie tussen de deelnemers centraal. Naast een interactieve masterclass, worden vier verschillende thematafels gevuld met relevante partijen. Iedere thematafel kent een eigen tafelvoorzitter die de verbindende dialogen in juiste banen leidt. Ook tijdens dit event heeft RegioinBedrijf prominente organisaties als voorzitters weten te strikken:

  • Arbeidsmarkt – met Jo-Annes de Bat van de Provincie ZeelandHet verkrijgen en behouden van voldoende goed geschoold personeel is een groot vraagstuk. Hoe spelen we hier nog beter op in?
  • Circulaire Economie – Jean-Paul Leenknegt van de Bio Base Europe Training CenterHoe kun je de transitie naar circulair denken in gang zetten binnen je organisatie?
  • High Tech – Roland Grimm van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)Hoe optimaliseer je de levenscyclus van kapitaalgoederen binnen je onderneming door de inzet van predictive maintenance?
  • Ondernemen en Online veiligheid – Herman Hartgers van de Kamer van KoophandelHoe voorkom je dat vertrouwelijke informatie in verkeerde handen belandt?
  • Masterclass – door Esther Schuurmans van Q4AllHoe bouw je een lean topcultuur?

Connectie

Het walking diner biedt bezoekers de ideale gelegenheid om met elkaar in gesprek te treden. Tijdens dit laatste gedeelte van RegioinBedrijf Connect vinden de daadwerkelijke connecties plaats.

Aanmelden RegioinBedrijf Connect

Wilt u zich ook aanmelden voor de komende editie van RegioinBedrijf Connect?
Schrijf u dan in. Wacht niet langer, want er zijn beperkt plaatsen beschikbaar.

  • Datum: donderdag 12 oktober, 15.00 uur
  • Locatie: Huys ter Schelde, Koudekerke.