Netwerk community CO3 Connect – Vraag en aanbod week 24

BBETC introduceert samen met Schakel de voor Zeeland nieuwe netwerk community CO3 Connect. Netwerkpartners van BBETC en andere belangstellende organisaties worden via het Schakel Principe per onderwerp verbonden aan de diverse Schakel netwerken. Elk onderwerp is een vraag of een aanbod dat betrekking heeft op Mensen (ik zoek mensen en/of ik heb mensen beschikbaar) of Kennis (ik ben op zoek naar bepaalde kennis of ik wens bepaalde kennis te delen).

Hoe werkt het? Heel simpel! Mail het onderwerp van jou, je collega of organisatie zo concreet mogelijk geformuleerd naar info@co3connect.nl en CO3 Connect maakt je onderwerp via het Schakel principe kenbaar binnen ons eigen netwerk en de verbonden regionale of landelijke netwerken. Een duurzame wijze van het delen van personele capaciteit en verworven kennis!

Aanbod van Competence Development Center (CDC)
Introductie webinar training coachend leidinggeven voor wachtchefs (meer info + inschrijving) Samen met de leverancier voor softskill trainingen wordt in juni een webinar georganiseerd om kennis te maken met aanpak en inhoud van deze 4 daagse training.  

Aanbod van Competence Development Center (CDC)
Lees hier de nieuwsbrief Competence Development Center voor een update over online training in de industrie en het herstarten van de compliancy trainingen (link)  

Vergeet u niet in te schrijven zodat u in de toekomst niets hoeft te missen! (link)  

Vraag van Huis van de Techniek
Stagiair HBO-communicatie met belangstelling voor de Zeeuwse wereld van de techniek gezocht per september (e-mail) Ze zoeken een derdejaarsstudent die de Zeeuwse techniekoriëntatie verder kan helpen. Heeft u kandidaat voor hen op het oog? Laat het dan graag weten.  

Aanbod van Bio Base Europe Training Center
Moe van het thuiswerken? 1.5 meter proof flexwerken kan bij BBETC (link website) Te veel afleiding of geen fijne werkplek thuis? Reserveer bij ons een 1,5 meter proof flexwerkplek. Stuur een e-mail naar reserveringen@bbeu.org of bel naar 0115-724994. Kosten zijn € 20,- voor een dagdeel of € 35,- voor een dag inclusief verse bonenkoffie.  

Vraag van Bio Base Europe Training Center
Welk bedrijf heeft oude en overtollige (proces-)apparaten of machines beschikbaar voor onze industriële koffiehoek? (e-mail) Het Training Center is bezig een koffiehoek in te richten waar haar klanten kunnen genieten van een lekker kopje verse bonenkoffie en om eventueel hun relaties uit te kunnen nodigen om daar af te spreken. Voor de inrichting zijn wij nog op zoek naar een oude werkbank en/of leuke industriële machines ter aankleding hiervan. Heeft u iets beschikbaar?  

Vraag van Bio Base Europe Training Center
Wat betekent het nieuwe normaal voor werken in een kantooromgeving, vergaderen of trainen? Wie wil hierover met ons meedenken? (e-mail)  

Heb jij ook een vraagstuk waar je tegenaan loopt? Of heb je ook een mooi aanbod?

Stuur dit dan naar: info@co3connect.nl

Ook interessant voor jullie netwerk? Stuur deze mail dan gerust door!