Gezocht! stagiair communicatie

Wij bieden een uitdagende stageplaats met veel ruimte voor initiatief, verantwoording en zelfstandigheid binnen vastgestelde kaders waar je meewerkt aan de uitvoering van het marketingcommunicatieplan.

Het Bio Base Europe Training Center

Het Bio Base Europe Training Center richt zich met name op het faciliteren van events en bijeenkomsten binnen de biogebaseerde en duurzame economie en technologie. Deze unieke locatie met haar groene identiteit biedt alle mogelijkheden voor vergaderingen, trainingen, workshops, congressen, symposia, netwerkbijeenkomsten of andere evenementen.

Werkzaamheden

Trainingen worden vooral georganiseerd door het Competence Development Center, onderdeel van Bio Base Europe Coöperatie, een inkooporganisatie voor Yara, Trinseo, Dow en Cargill. Ook voor het CDC is het maken en uitvoeren van een communicatieplan aan de orde. Waar mogelijk zal in de uitvoering zoveel mogelijk synergie worden gezocht met de uitvoering van de marketingcommunicatie-activiteiten van het Training Center. Als stagiair mag je meedenken hoe we dit het beste kunnen aanpakken. En dit samen in een communicatieplan gieten. Vervolgens zal ook deze uitgevoerd moeten worden.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

– Analyse en inventarisatie

– marketingcommunicatie

– internetcommunicatie (inclusief social media)

– (evt grafische werkzaamheden)

Uiteraard is er goede begeleiding aanwezig.

Algemene werkzaamheden en ondersteuning

Het Training Center faciliteert trainingen, opleidingen en events. Ook zijn er groepsbezoeken rondom de expositie. Onder algemene werkzaamheden vallen onder andere het volgende: klantencontact, gastheerschap, planning, baliewerkzaamheden en administratie. Daarnaast zorg je samen met de manager er voor dat alles vlekkeloos verloopt. Kortom je bent de rechterhand van de manager.

Functie eisen:

  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt ervaring met MS Office (Word, PowerPoint en Excel);
  • Je bent representatief;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent leergierig;
  • Loyaal en betrokken;
  • Flexibel;
  • Ervaring met het adobepakket is een pré.

Ben jij de versterking die wij zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer door je CV en motivatie brief te sturen naar: Alexander.liekwie@bbeu.org