Routebeschrijving

Routebeschrijving BBETC 2017 - Def

Ook kunt u de routebeschrijving downloaden als pdf.

 

 


Bereikbaarheid

Bio Base Europe Training Center is gelegen aan de zuidelijke rand van de stad Terneuzen. Met een opvallende look van 3 kleuren groen in een barcode-patroon, is het gebouw duidelijk herkenbaar.

Openbaar vervoer

De aanvraag voor een bushalte in de onmiddellijke nabijheid van het BBE TRAINING CENTER is ingediend. Tot die tijd bevindt de dichtstbijzijnde bushalte zich bij ziekenhuis De Honte, deze bushalte bevindt zich op een kwartiertje wandelen van BBE Training Center.

Auto Let op: Oudere navigatiesystemen kennen de Zeelandlaan (soms) niet, volg Koegorsstraat!

Vanuit Goes:
Neem de toltunnel onder de Westerschelde. U vervolgt de N62 in Zeeuws-Vlaanderen. U rijdt door de Sluiskiltunnel. Na de Sluiskiltunnel neemt u de afslag Terneuzen. Bij de rotonde gaat u links richting Terneuzen. De volgende rotonde gaat u links naar Terneuzen. Bij het stoplicht gaat u naar links richting Breskens en u ziet Bio Base Europe Training Center aan uw linkerzijde. Vervolgens gaat u bij het volgend stoplicht naar links.

Vanuit Gent:
Neem de N62 richting Terneuzen. Neem de afslag Terneuzen (Tractaatweg). Bij de rotonde neemt u de eerste afslag richting Terneuzen. Bij het stoplicht gaat u naar links richting Breskens en u ziet BBE TRAINING CENTER aan uw linkerzijde. Vervolgens gaat u bij het volgend stoplicht naar links.

Parkeren

Wij beschikken over een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. U rijdt hiervoor meteen voorbij het gebouw links de Koegorsstraat in en u rijdt meteen via de eerste poort linksaf het parkeerterrein op. U parkeert onder de opvallende, met de zon meedraaiende zonnepanelen.